Szukaj

  • przelew (drip/chemex/aeropress)
  • espresso/kawiarka

Gatare to stacja obróbki ziarna. Słynie z pysznych kaw o owocowych profilach smakowych i dużej słodyczy, a przy tym wyrazistych i czystych.

I tak jest tym razem. Naturalnie obrabiane ziarenka odmiany Red Bourbon to połączenie intensywnego smaku słodkich pomarańczy z deserową czekoladą doprawione słodko-kwaskowatą nutą ananasa. Bardzo przyjemna w przelewie i pyszna jako owocowe espresso.

Gatare to jedna z najstarszych stacji obróbki w kraju. Trafiają do niej owoce uprawiane na niewielkich poletkach i w przydomowych ogródkach pobliskich rolników. Stacja jest położona w regionie Nyamasheke, w zachodniej części Rwandy i jest otoczona wzgórzami porośniętymi krzewami kawowca.

Czas dostawy: 5 dni

Nasza najnowsza kolekcja

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów